این موضوع اهمیت دارد که بدانید انواع استراتژی مدیریت ریسک وجود دارد که هر کدام از آنها مزایا و کاربردهای خاص خود را دارند.
آزمایشهای تجاری
آزمایشهای تجاری از انواع استراتژی مدیریت ریسک درسالهای نزدیک و 2021 محسوب میشود. این استراتژی مدیریت ریسک در اجرای سناریوهای((چه میشود)) برای سنجیدن برآیندهای مختلف تهدیدات احتمالی مفید واقع میشود. از it گرفته تا اکیپ بازاریابی، بسیاری از تیمهای کاربردی در انجام آزمایشهای تجاری به خوبی تسلط پیدا میکند. گروههای مالی همچنین آزمونهایی را برای ارزیابی بازگشت سرمایه یا ارزیابی سایر معیارهای مالی انجام میدهند.
اعتبار سنجی نظریه
راهبردهای اعتبارسنجی نظری به عنوان یکی از انواع استراتژی مدیریت ریسک هستند. این استراتژی با به کارگیری پرسشنامه و نظرسنجی از تیمها برای کسب بازخورد بر اساس تجربه انجام میگردد. اگر محصول یا خدمات جدیدی توسعه یافته یا پیشرفت هایی صورت گرفته است، معقول است که بازخورد مستقیم، سروقت و موابسته از کاربران نهایی برای مدیریت چالشهای احتمالی و مشکلات طراحی و در نتیجه مدیریت بهتر خطرات گرفته شود.
توسعه محصول قابل اجرا
گسترش سیستمهای پیچیده که خصوصیات خوب را نمایش میدهند همیشه بهترین مسیر نیست. یک استراتژی مدیریت ریسک خوب ، ساختن نرم افزار با به کارگیری ماژولها و خصوصیات اصلی که برای اکثر مشتریان آنها سودمند است.

تفکیک خطرات شناسایی شده
گروههای فناوری اطلاعات برای تعامل با کمک داخلی یا خارجی برای مشخص کردن شکافهای امنیتی یا فرآیندهای معیوب به کار میروند. به این دلیل که شاید این جایی برای آسیب پذیریها به وجود آورند. استراتژی مدیریت ریسک با انجام این کار، آنها در شناسایی خطرات امنیتی پیش از رویداد به جای انتظار برای وقوع نقض مخرب و پرهزینه ، فعال میشوند.
تجزیه و تحلیل و آنالیز داده ها
گردآوری و آنالیز دادهها فاکتورهای کلیدی در ارزیابی و مدیریت خطرات مختلف هستند. برای نمونه، تجزیه و تحلیل ریسک کیفی قادر است به شناسایی خطرات احتمالی پروژه کمک کند. انجام آنالیز و بررسی کامل خطرات کیفی به جداسازی و اولویت بندی خطرات و تدوین راهبردهایی برای رسیدگی، نظارت و ارزیابی مجدد آنها کمک میکند.
بررسی و آنالیز ریسک و پاداش
انجام تجزیه و تحلیل ریسک ها در برابر پاداش ها یک استراتژی ریسک است که به شرکت ها و تیم های پروژه کمک می کند تا قبل از سرمایه گذاری در منابع ، زمان یا پول ، مزایا و معایب ابتکار را کشف کنند. این تنها در مورد خطرات و مزایای سرمایه گذاری برای استفاده از فرصتها نیست – بلکه در مورد ارائه بینش در مورد هزینه فرصتهای از دست رفته است.
برنامه ریزی احتمالی
همه چیز به ندرت طبق برنامه پیش می رود و در حالی که داشتن برنامه عالی است ، به ندرت به اندازه کافی است. شرکت ها باید برنامه ریزی کنند تا بر اساس سناریوهای مختلف برنامه ها یا گزینه های متعددی داشته باشند. برنامه ریزی احتمالی فقط پیش بینی این است که همه چیز خراب می شود و برنامه ریزی راه حل های جایگزین برای انواع خطرات که ممکن است برنامه اصلی شما را نمایان کرده و خنثی کند.

استفاده از بهترین شیوه ها در مدیریت ریسک
اغلب بهترین شیوهها برای انجام کارها مورد آزمایش قرار میگیرند. این شیوهها از صنعتی به صنعت دیگر و از پروژه ای به پروژه دیگر متفاوت باشد. بهترین شیوهها تضمین میکند که شرکتها نیازی به کار مجدد ندارد. در نهایت استراتژی مدیریت ریسک خطرات را کاهش میدهد.
استراتژی مدیریت ریسک موثر همیشه برای موفقیت در هر شرکت و صنعتی مهم بوده است. هرگز بیشتر از امروز توانایی شناسایی و ارزیابی صحیح خطرات، گامهای اشتباه را تقلیل میدهد. استراتژی مدیریت ریسک موثر در پول، زمان و منابع ارزشمند صرفه جویی میکند. بخش مهمی از استراتژی مدیریت ریسک شما همچنین باید شامل مدیریت ریسکهای شرکت شما با استفاده از نرم افزار مدیریت ریسک یکپارچه باشد. این امر باعث افزایش اثربخشی برنامه های مدیریت ریسک شما، همکاری و نمایان شدن در معرض خطر را راحت تر میکند.
استراتژی مدیریت ریسک فرایند شناسایی، ارزیابی و کنترل تهدیدهای مربوط به سرمایه و درآمد سازمان است. این تهدیدها یا خطرات، قادر است از منابع مختلف، از جمله عدم اطمینان مالی، بدهیهای قانونی، خطاهای مدیریت استراتژیک، حوادث و بلایای طبیعی ناشی شود. تهدیدات امنیت فناوری اطلاعات و خطرات مربوط به داده ها و استراتژی های مدیریت ریسک برای کاهش آنها ، به اولویت اصلی شرکت های دیجیتالی تبدیل شده است.
هر کسب و کار و سازمانی با خطر رویدادهای غیرمنتظره و مضر روبرو است. این ریسکها میتواند برای شرکت هزینه داشته باشد یا باعث تعطیلی دائمی آن شود. استراتژی مدیریت ریسک برای سازمانها این فرصت را ایجاد میکند تا با کاهش خطرات و هزینههای اضافی قبل از وقوع، آماده شوند.
میزان اهمیت استراتژی مدیریت ریسک
با اجرای یک برنامه مدیریت ریسک و در نظر گرفتن خطرات یا رویدادهای احتمالی مختلف قبل از وقوع ، یک سازمان می تواند در هزینه خود صرفه جویی کرده و از آینده خود محافظت کند. این به این دلیل است که یک برنامه قوی مدیریت ریسک به یک شرکت کمک می کند تا روش هایی را برای جلوگیری از تهدیدات احتمالی ایجاد کند، در صورت وقوع تأثیر آنها را به حداقل برساند و با نتایج کنار بیاید. این توانایی در درک و کنترل ریسک ، سازمان ها را قادر می سازد تا در تصمیم گیری های تجاری خود اطمینان بیشتری داشته باشند. علاوه بر این، اصول حاکمیت شرکتی قوی که به طور خاص بر مدیریت ریسک متمرکز است می تواند به شرکت در رسیدن به اهداف خود کمک کند.
رویکردهای استراتژی مدیریت ریسک
پس از شناسایی خطرات خاص شرکت و اجرای فرآیند استراتژی مدیریت ریسک، راهبردهای متفا.تی وجود دارد که سازمانها را قادر میسازد ازمیان آنها بهترین را انتخاب کنند.
اجتناب از ریسک در حالی که حذف کامل همه ریسک ها به ندرت امکان پذیر است، یک استراتژی دوری از ریسک به به نوعی برنامه ریزی شده است تا جایی که میشود تهدیدها را منحرف کند.
به حداقل رساندن خطر. گاهی سازمانها تصمیم دارند میزان زیانهایی را که خطرات خاصی پیش میآید را کاهش دهند. این امر با تنظیم جنبههای خاصی از یک طرح کلی پروژه یا فرایند شرکت یا کاهش دامنه آن به دست می آید.
حفظ ریسک گاهی اوقات، شرکتها تصمیم میگیرند که یک خطر از نظر تجاری ارزش آن را دارد. ساطمانها تصمیم میگیرند که ریسک را حفظ کرده و با هرگونه عواقب احتمالی مقابله کنند. اگر سود پیش بینی شده پروژه بیشتر از هزینههای ریسک احتمالی آن باشد، سازمانها اغلب سطح خاصی از ریسک خود را حفظ خواهند کرد.
ISO یا استاندارهای استراتژی مدیریت ریسک موارد زیر را توصیه میکند:
- این فرایند باید برای سازمان ارزش ایجاد کند.
- این باید بخشی جدایی ناپذیر از کل فرایند سازمانی باشد.
- این باید در تصمیم گیری کلی شرکت نقش داشته باشد.
- باید به طور صریح هرگونه عدم قطعیت را برطرف کند.
- باید منظم و ساختارمند باشد.
- باید بر اساس بهترین اطلاعات موجود باشد.
- باید متناسب با پروژه باشد.
- این باید عوامل انسانی ، از جمله خطاهای احتمالی را در نظر بگیرد.
- باید شفاف و همه جانبه باشد.
- باید با تغییر سازگار باشد.
- باید به طور مداوم تحت نظارت و بهبود قرار گیرد.
استانداردهای ISO و موارد مشابه آن در سراسر جهان گسترش پیدا کرده است. به این علت که به سازمانها در اجرای سیستماتیک بهترین شیوه های مدیریت ریسک کمک کند. هدف نهایی برای استاندارهای استراتژی مدیریت ریسک ایجاد چارچوبها و فرایندهای مشترک برای اجرای موثر و مفیذ این استراتژی است.
این استانداردها اغلب توسط نهادهای نظارتی بین المللی یا گروه های صنعت مورد نظر به رسمیت شناخته میشوند. آنها همچنین به طور منظم تکمیل و به روز میشوند تا منعکس کننده سریع منابع ریسک تجاری باشند.

نکاتی که باید در بازاریابی B2B از آنها پرهیز کرد.
1) با فرض اینکه همه مشتری شما هستند
برای فروشندگان B2B، تصور اینکه این امکان را دارند به همه بفروشند یک اشتباه بزرگ است. خدمات شما نمیتواند نیازهای همه را برطرف کند و نباید انجام دهد. برای جلوگیری از این امر، باید بازار هدف خود را بشناسید! شما باید نیازهای مشتری خود را درک کنید. هنگامی که هدف خود را میشناسید، می توانید به راحتی با آنها تماس بگیرید!
2) نادیده گرفتن قدرت ارتباطات
دوری از مشتریان موجب میگردد تجارت شما از بین برود. شما باید پاسخگو باشید پاسخهای مناسب را با توجه به نیازهای آنها ارائه دهید. در حالی که پاسخگو هستید، مراقب زبان خود باشید تنها با ارتباط موثر امکان پذیر است. قدرت ارتباط را دست کم نگیرید!
3) برخورد نادرست با رسانههای اجتماعی
من می دانم که شما می خواهید در هر بستر رسانههای اجتماعی فعال باشید.
آیا نیروی کار کافی برای آن دارید؟
آیا هر برنامه ای برای تجارت شما مناسب است؟ شما باید رویکرد خود را در مورد کانال های مختلف مشخص کنید. این فقط در مورد فعال بودن نیست، بلکه در ارتباط با مشتریان است. بهترین بستری را پیدا کنید که بتوانید با مشتریانی که به کسب و کار شما علاقه دارند تماس بگیرید و تعامل خود را در آن کانال افزایش دهید.
4) پایبندی به فناوریهای قدیمی
آنچه ده سال پیش کار میکرد ممکن است اکنون کار نکند. همچنین ، روشهای قدیمی ممکن است به اهداف شرکت شما پاسخ ندهد. شما باید فناوریها، کانال ها و روشهای جدید را امتحان کنید. شما نمی توانید مطمئن باشید که فناوری های جدید کار خواهند کرد.
5) ارائه بیش از حد معاملات و تخفیف
یکی دیگر از اشتباهات مرسوم در سازمانها ارائه تخفیفهای زیاد است. پایین آوردن مکالمه به قیمت، ارزش شرکت شما را کاهش میدهد. مشتریانی که محصول یا خدمات شما را فقط به دلیل قیمت پایین خریداری میکنند، شاید از آنها استقبال نکنند. شما باید بر مشتریانی تمرکز کنید که به ارزش ایجاد شده برای شما اهمیت میدهند، نه قیمت.
6) فقدان استراتژی مدیریت ریسک
اگر فعالیتهای بازاریابی را بدون هدف مشخص انجام دهید، در این راه گم میشوید. شما باید اهداف خود را مشخص کرده و مسیری را برای رسیدن به آنها ترسیم کنید.
7) عدم آزمایش
اگر آزمایشات خود را در مورد همه این منابع انجام ندهید که هر روز در معرض نور روز قرار میگیرد، به این معنی است که یک فرصت بزرگ را از دست میدهید. آزمایش شما را قادر می سازد تا تصمیمات درستی بگیرید و استراتژی های بازاریابی خود را بهبود بخشید.
8) تولید محتوای نامربوط
اگر به طور مداوم مطالبی را منتشر کنید که پاسخ نمیدهند، این یک چالش بزرگ برای شرکت شما خواهد بود. قبل از ایجاد محتوا دقیق فکر کنید. سعی کنید در مطالب خود به مشتریان خود پاسخ های مناسب بدهید.
9) نادیده گرفتن وب سایت
ممکن است فکر کنید “من خدمات خوبی دارم ، بنابراین نیازی به یک وب سایت شیک ندارم.” در واقع ، شما درست می گویید. وب سایت شما نیازی به فانتزی ندارد بلکه باید کافی باشد. از طرح و محتوای آن غافل نشوید. همچنین، محتوای وب سایت شما باید به اندازه ای جذاب باشد که باعث شود سرنخ ها نسبت به مرور آن اقدام کنند. مطالب آموزشی و هیجان انگیز مانند پست های وبلاگ ، راهنماها یا وبینارها را به اشتراک بگذارید.
مدیریت گروه مشاوره سیدی با کمک جمعی از متخصصین عرصه مدیریت و بازار با تحلیل شرایط روز بازار ایران و همراهی با متولیان اصناف در گرایشهای مختلف. مفتخر به کسب دستاوردی نو و اثربخش در زمینههای مدیریت، برنامه ریزی چرخه فعالیت، تحقیقات بازار و فروش یکپارچه جهت ارتقاء کسب و کار گردیده است.
هدف از خدمات این گروه مشاوره، کمک به چرخه های اقتصاد صنایع کوچک و متوسط میباشد!
گروه مشاوره سیدی سابقه همکاری با واحدهای خدماتی و صنعتی متفاوتی را در رزومه فعالیتی و پژوهشی خود دارد. آنچه در گروه مشاوره سیدی انجام می شود، خلق، پرورش، ظهور وعملیاتی سازی ایده، ایجاد کسب و کار، رشد کسب و کار تا مرحله شکوفایی میباشد .
شماره تماس: 09-88288307-021