یک استراتژی بازاریابی صنعتی، به شیوه وسیعی تبلیغ در مورد محصول است. بسیار اهمیت دارد که به مشتریان خود نشان دهید که چه چیزی برای آنها در نظر گرفته اید. طراحی یک وب سایت همه جانبه این امکان را فراهم میکند به شیوه موثری در این زمینه فعالیت کنید. در یک وب سایت می توانید محصولات صنعتیای را که قصد فروش دارید قرار دهید و در معرض دید مشتریان گذارید. به این شیوه میتوانید اطلاعات لازم در مورد یک محصول صنعتی را به شیوه گسترده ارائه دهید. در این مقاله ما به استراتژی بازاریابی صنعتی میپردازیم. در صورت داشتن سوال و راهنمایی با کارشناسان ما در گروه مدیریت و مشاوره سیدی تماس حاصل فرمایید.
جدول محتوایی
منظورازبازاریابی صنعتی چیست؟
استراتژی بازاریابی صنعتی به معنی بازاریابی کالا یا خدمات به وسیله یک شرکت یا سازمان با کسب و کار دیگر. واژه بازاریابی صنعتی تا اندازه زیادی با تعبیر بازاریابی B2B جایگزین شده است.
فرآیند استراتژی بازاریابی صنعتی چگونه است؟
فرآیند یک استراتژی بازاریابی صنعتی موفق:
- استراتژی بازاریابی حال حاضر خود را آنالیز و بررسی کنید.
- در نظر بگیرید که برای چه افرادی قرار است بازاریابی کنید.
- مشخص کردن گزارش و به وجود آوردن معیارها و اهداف مدنظر.
- موجودی و سرمایه بازاریابی موجود خود را بهینه کنید.
- با انجام یک سری ترفندها بازدید سایت خود را افزایش دهید.
- استراتژی بازاریابی صنعتی خود را با فروش هماهنگ کنید.
مشتریان صنعتی چه افرادی را شامل میشود؟
در استراتژی بازاریابی صنعتی مشتریان تجاری، که به آنها مشتریان صنعتی هم گفته میشود، محصولات یا خدماتی را میخرند تا درتولید سایر محصولات به کار ببرند. ازجمله صنایعی که شامل میشود: بخش کشاورزی، صنعت تولید، بخش ساخت و ساز، معقوله حمل و نقل و ارتباطات است.
مشتریان صنعتی به چه صورت طبقه بندی میشوند؟
سه دسته گسترده از مشتریان وجود دارد که قادرند محصول شما را خریداری کنند: افراد، کانالها و سازمانها. انتخاب نمودن گروههای خاصی از افراد یا سازمانهایی که از محصول شما استفاده میکنند.
انواع بازارهای صنعتی کدام بازارها هستند؟
صنایع عمده ای که بازار تجارت را تشکیل می دهند عبارتند از: جنگلداری کشاورزی ، شیلات ، معدن ، تولید ، ساخت و ساز ، حمل و نقل، ارتباطات، خدمات عمومی، بانک، امور مالی، توزیع بیمه و خدمات. ویژگی های بازارهای تجاری به طور کامل از بازارهای مشتری است.
بخشهای مهم یک استراتژی بازاریابی صنعتی موفق
صنعت مداوم در حال تغییر و تحول است و قابلیت رقابت پذیری زیادی دارد . درحال حاضر موضوع فقط ساخت محصولات فیزیکی نیست. تغییرات در درخواست مصرف کننده، انتظارات محصول، فناوری زنجیره تامین منجر به تغییر اساسی در شیوه انجام فعالیتهای سازمانها گردیده است. اهمیت ندارد که شما یک کارخانه ماشین سازی، شرکت تولیدی یا شرکتی تأمین کننده صنعتی هستید. همه ما بیشتر اوقات با فرآیند فروش بالا روبرو هستیم و این نیاز به استراتژی بازاریابی صنعتی مناسب دارد.
برای شکوفا شدن در صنعت تولید با سرعت و دیجیتالی اکنون، باید خریداران صنعتی را جذب نموده وآموزش دهید. با این کارآنها را به خریداران واقعی تبدیل کنید. راهی بیابید تا در بین رقبای متعدد خود برجسته شوید. اکثر تولیدکنندگان حرکت کننده، تکان دهنده و مبتکر هستند.
آنچه شما متوجه خواهید شد این است که هر بخش به صورت مجزا ایستاده و استراتژی خاص خود را دارد. با ترکیب هر یک از اجزا، ما به سیستم قدرتمندی دست یافته ایم که به مشتریان ما کمک می کند تا در بین رقبای خود به طور قوی قرار بگیرند.
آیا این معنی را میدهد که شما میتوانید استراتژی بازاریابی صنعتی خود را بدون کمک یک شرکت بازاریابی خوب و حرفه ای بسازید؟ خوب، با احتمال زیاد نه. هر عنصر به تنهایی ایستادگی میکند و راهبرد ویژه خود را دارد. همکاری همه آنها باعث ایجاد یک مکانیسم بازاریابی و فروش می شود که برای بازار B2B مناسب است. برای مشتریان ما ، این عناصر یک سیستم قدرتمند تشکیل میدهند که به آنها کمک میکند خود را در بین رقبای خود محکم کنند، به اهداف تجاری خود برسند و حتی برای رشد آینده خود برنامه ریزی کنند.
بخش اول : اهداف تجاری و بازاریابی
در زمینه فروش و بازاریابی صنعتی، با مشاغل کوچک و بزرگی مواجه شده ایم که به دلایلی به مشکل خورده اند و ازهم پاشیده است.
بخش غم انگیز این است که برخی از این مغازه های شغلی که در یک لحظه دیده شده یا حتی تماس گرفته شده اند، می توانند به همین راحتی یکی از آن داستان های موفقیت آمیز باشند. بسیاری از آنها در یک نقطه، دارای سرمایه، تجهیزات و تمام پتانسیلهای جهان بودند. آنها به جای اینکه رویای خود را به مبدل به واقعیت نمایند، با مشکل مواجه شده اند. فقط به این دلیل که به طرز صحیحی سازماندهی نشده بودند و هیچ استراتژی بازاریابی مناسبی نداشتند.
بدون در نظر گرفتن اینکه در چه صنعت یا حوزه ای فعالیت میکنید، باید یک مأموریت مشخص، چشم انداز و اهداف معینی داشته باشید. اهداف تجاری و بازاریابی شما دست به دست هم میدهند تا شما را به سر منزل مقصود برسانند. اهداف استراتژی بازاریابی صنعتی مناسب باید به گونهای مشخص از اهداف تجاری حمایت کند.
بخش دوم: تجزیه و تحلیل و آنالیز پژوهشهای بازار
نخستین مولفه زمانی که به گسترش برنامه استراتژی بازاریابی صنعتی راهبردی عصر دیجیتال میپردازیم، دربردارنده موقعیت برند شما میگردد. این کار با انجام آنالیز بازار، که اساس هر برنامه بازاریابی استراتژیک است، صورت میپذیرد.
اجزای تجزیه و تحلیل تحقیقات بازار کامل :
- تقسیم بندی نمودن بازار هدف
- متمرکز شدن روی بازار هدف
- پیش بینی نمودن بازار
یافتن وضعیت موثر برند با آشنایی و مستندسازی مشتری ایده آل شما از نظر شرکت و سطح فردی آغاز میشود. آنالیز کردن تحقیقات بازار شاید کار زیادی باشد، اما برای استنباط پویایی بازار امری کاملا ضروری است.
موشکافی بازار شما پایه و اساس استراتژی بازاریابی صنعتی راهبردی در عصر دیجیتال محسوب میشود ما معتقدیم که تجزیه و تحلیل پژوهشهای بازار و آنالیز رقبا امری پیچیده و مبهم است. به همین دلیل است که این دو نباید با هم گروه بندی شوند. نه تنها این، بلکه متخصصان بازاریابی ما تمایل دارند کمی عمیق تر عمل کنند.
بخش سوم: تجزیه و تحلیل و بررسی رقبای خود
دومین عنصر در استراتژی بازاریابی صنعتی در عصر فناوری اطلاعات، آنالیز نمودن رقیبان است. تجزیه و تحلیل رقبا روندی شامل تعریف و شناخت مشتریان رقبا، به وسیله گردآوری اطلاعات در مورد آنها است. همچنین به کارگیری این اطلاعات به دست آمده برای تکمیل راهبردهای خود برای کسب موفقیت است.
تجزیه و تحلیل رقبا بخش مهمی از هر قسمت استراتژی بازاریابی صنعتی استراتژیک است. در صنعت رقابت به همان اندازه که تولید کننده است، یک عامل مهم نیز محسوب میگردد. تحقیقات رقابتی در جهت تجزیه و تحلیل نقاط قوت و ضعف رقبا در صنعت یا بازار استفاده میشود. برای شکست دادن رقبا، ابتدا باید متوجه شوید که رقیبان چه کاری انجام میدهند و تهدید آنها برای کسب و کار شما چیست؟
در آنالیز رقبا لازم است به سوالات زیر پاسخ دهید:
- رقبای شما چه افراد واصنافی هستند؟
- آنها چه محصولات یا خدماتی را ارائه میدهند؟
- سهم بازار هر رقیب به چه اندازه است؟
- راهبردهای قبلی آنها چیست؟
- راهبردهای فعلی آنها چیست؟
- از چه نوع رسانههایی برای بازاریابی محصولات یا خدمات خود استفاده می شود؟
- چند ساعت در هفته آنها برای تبلیغات از طریق رسانه های مورد استفاده در این بازار خرید می کنند؟
- نقاط قوت و ضعف آنها چه مواردی هستند؟
بخش چهارم: اساس و پایه وب سایت
هدف از توسعه برنامه بازاریابی عصر دیجیتال این است که وب سایت شرکت شما اساساً مرکز استراتژی بازاریابی شما باشد. من قادر نیستم به اندازه کافی درباره اهمیت وب سایت شما توضیح دهم. اگر به دنبال جدی گرفتن و توسعه یک استراتژی بازاریابی صنعتی راهبردی اثرگذار هستید، پس وب سایت را مهم در نظر بگیرید. وب سایت شرکت شما پایگاه اصلی شما و چهره آنلاین شرکت و محصولات شما محسوب میشود.
وب سایت شما تنها فضایی است که قادر به کنترل همه پیامها و محتوها هستید.
بخش پنجم: رهبری مدیریت و اتوماسیون
زمانی که نوبت به گسترش و اجرای یک استراتژی بازاریابی صنعتی موفق برای عصر دیجیتال میرسد، برای رقابت باید ترکیب مناسب ابزارها و فناوری را در نظر بگیرید. پیاده سازی استراتژی بازاریابی صنعتی دیجیتال برای تقدیر از برنامه بازاریابی راهبردی کلی شما همیشه یک فرآیند همیشگی بهبود مستمر و تغییر مداوم است.
بخش ششم: راهبردی بازاریابی محتوایی
استراتژی بازاریابی محتوایی در این است که بدانید چه نوع محتواهایی را به وجود آورید و توزیع کنید. علت اهمی این استراتژی این است که بتوانید مخاطبان مورد نظر خود را جذب کنید. هیچ راه حلی برای گسترش استراتژی بازاریابی محتوا مناسب وجود ندارد و نحوه ایجاد یک استراتژی محتوا در نهایت منحصر به فرد برای کسب و کار شماست.
اگر یک خبرنامه ایمیل ارسال میکنید، باید به وب سایت شما متصل باشد. هر وبلاگی که در رسانههای اجتماعی میفرستید بازدیدکنندگان را به ارسال کامل وب سایت شما باز میگرداند.
مطمئن باشید که وب سایت شما قادر است انواع ممتنوعی از مطالب بازاریابی محتوا ( مقاله، فیلم، تصاویر و پیوندها) به رسانههای اجتماعی یا سایتهای بازبینی را در خود داشته باشد.
سخن پایانی
سبکهای سنتی رشد خود را با استراتژی بازاریابی صنعتی تکمیل کنید در روند قدیمی خود گیر نکنید. فرصتهایی برای رشد در بخش بازاریابی و فروش شما نیز وجود دارد. و داشتن یک استراتژی بازاریابی صنعتی دیجیتالی قوی در آینده، کسب و کار شما را از نظر جذابیت برای سرمایه گذاران نیز تثبیت میکند. با ما تماس بگیرید تا بدانید چگونه می توانیم با مشاوره و راهنمایی لازم به شما کمک کنیم.
مدیریت گروه مشاوره سیدی با کمک جمعی از متخصصین عرصه مدیریت و بازار با تحلیل شرایط روز بازار ایران و همراهی با متولیان اصناف در گرایشهای مختلف. مفتخر به کسب دستاوردی نو و اثربخش در زمینههای مدیریت، برنامه ریزی چرخه فعالیت، تحقیقات بازار و فروش یکپارچه جهت ارتقاء کسب و کار گردیده است.
هدف از خدمات این گروه مشاوره، کمک به چرخه های اقتصاد صنایع کوچک و متوسط میباشد!
گروه مشاوره سیدی سابقه همکاری با واحدهای خدماتی و صنعتی متفاوتی را در رزومه فعالیتی و پژوهشی خود دارد. آنچه در گروه مشاوره سیدی انجام می شود، خلق، پرورش، ظهور وعملیاتی سازی ایده، ایجاد کسب و کار، رشد کسب و کار تا مرحله شکوفایی میباشد .
شماره تماس: 09-88288307-021
مقالاتی که در مورد رشد کسب و کار قرار میدید بسیار برام جذاب هستن سپاسگزارم
Howdy! I know this is kinda off topic but I’d figured I’d ask.
Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog post or vice-versa?
My site covers a lot of the same subjects as yours and I
feel we could greatly benefit from each other. If you might be interested feel free to send me an email.
I look forward to hearing from you! Superb blog by the way!